Bortkørsel af jord med eller uden jordforurening

Vi bortskaffer jord i alle forureningsklasser

Har du behov for professionel håndtering og bortkørsel af jord med eller uden jordforurening? Så er vi den rette til at løse opgaven lovligt, sikkert og korrekt for dig.

Hos Gunner Larsen Nedrivning har vi specialiseret os i at bortskaffe jord fra alle forureningsklasser. Vi servicerer private, erhverv og offentlige myndigheder i blandt andet Smørum, Ballerup og resten af Storkøbenhavn.

Jordforurening klassificeres i klasse 1, 2, 3 og 4

Det skal anmeldes til din kommune, hvis du for eksempel vil flytte jord fra en ejendom, hvor der er kortlagt jordforurening. Det skal du også, hvis du vil flytte jord fra et områdeklassificeret areal, hvor kommunen har erfaring med, at der er risiko for, at jorden kan være lettere forurenet. Formålet med at anmelde en jordflytning er, at en eventuel forurening ikke bliver spredt til uforurenede områder.

Vi håndterer alle former for jord fra forureningsklasse 1, 2, 3 og 4. Vi tilbyder også assistance med jordprøver, hvis der er behov for det. Herefter tilbyder vi en korrekt bortkørsel af jord. Vi hjælper også gerne med anmeldelsen til kommunen. Dermed kan du være sikker på, at jorden bliver bortskaffet lovligt og sikkert.

Få et uforpligtende tilbud på bortkørsel af jord

Kontakt os gerne, hvis du ønsker råd og vejledning, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi hjælper gerne med at undersøge din jord hos kommunen og med at tage eventuelle jordprøver. Herefter hjælper vi med anmeldelsen til din kommune og med den ønskede bortkørsel af jord. 

100% gratis tilbud

Kontakt os i dag, for at indhente dit helt gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår det

Det skal være nemt og overskueligt at lave en aftale med os. Derfor går vi meget op i at forklare processen - fra start til slut.

Adresse

Gunner Larsen

Edelgavevej 5

2765 Smørum

CVR: 49384513

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 10 95 52

✉ E-mail: joakim@gunnerlarsen.dk

Find vej