​Nedrivning af hus, erhvervsejendomme og andre bygninger

Lad et erfarent nedrivningsfirma klare arbejdet

At nedrive et hus eller en erhvervsejendom kan for mange være en både stor og uoverskuelig opgave. Bygningen skal først klargøres, hvorefter selve nedrivningsarbejdet skal planlægges og udføres. Herefter skal man finde ud af, hvordan man afskaffer de forskellige byggematerialer og sikrer en korrekt sortering.

Hos Gunner Larsen Nedrivning finder du et erfarent nedbrydningsfirma. Vi er specialister inden for nedrivning af erhvervsejendomme, huse og andre typer bygninger. Vi varetager nedrivningsopgaver for både private og erhverv i Smørum, Ballerup og omegn samt i resten af Storkøbenhavn. Vi kan herunder også hjælpe i forbindelse med både offentlig nedbrydning såvel som kommunal nedbrydning.

Vi tilbyder både delvis og total nedrivning af bygninger

Vi tilbyder flere forskellige løsninger alt afhængigt af dine individuelle ønsker og behov. Vi kan derfor blandt andet tilbyde:

  • Delvis nedrivning af hus
  • Total nedrivning af bygninger
  • Indvendig nedrivning
  • Nedrivning af væg
  • Nedbrydning

Miljø- og asbestsanering samt bortskaffelse af byggematerialer

Vi er en virksomhed, der værner om vores miljø. I forbindelse med nedrivning af bygninger tilbyder vi derfor også både miljø- og asbestsanering samt bortskaffelse af de forurenede byggematerialer. 

På den måde kan vi sikre os, at de bliver bortskaffet på korrekt vis.

Hvad koster nedrivning af hus?

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på nedrivning af hus, erhvervsejendom og andre typer bygninger. Vi skræddersyr dog altid et uforpligtende tilbud med en fast pris til hver enkelt opgave, da hver opgave er forskellig. Ønsker du for eksempel en delvis eller en total nedrivning, eller har du blot en enkelt væg i huset, der skal rives ned?

Indhent et tilbud på nedrivning af erhvervsejendomme eller parcelhuse

Ønsker du at vide, hvor meget lige netop din kommende nedrivningsopgave vil komme til at koste, så er du velkommen til at kontakte os. Fortæl os om din opgave samt dine ønsker og behov, så udarbejder vi et skræddersyet tilbud til dig, uanset om du har behov for vores ekspertise i forbindelse med nedrivning af erhvervsejendomme, parcelhuse eller andre typer bygninger.

100% gratis tilbud

Kontakt os i dag, for at indhente dit helt gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår det

Det skal være nemt og overskueligt at lave en aftale med os. Derfor går vi meget op i at forklare processen - fra start til slut.

Vil du ringes op?

Hvis du ønsker vi ringer dig op, og hjælper dig frem til den bedste løsning, der passer dine behov, så udfyld formularen, og vi vender retur snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Gunner Larsen

Edelgavevej 5

2765 Smørum

CVR: 26871077

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 10 95 52

✉ E-mail: joakim@gunnerlarsen.dk

Find vej