Jordprøver og nedrivning af hus, erhvervsejendom og andre bygninger

Vi har specialiseret os i alle former for nedrivningsopgaver

Skal du have taget jordprøver i forbindelse med bortkørsel af jord, eller har du brug for professionel hjælp i forbindelse med nedrivning af hus? Så lad et erfarent nedrivningsfirma klare opgaven for dig.

Hos Gunner Larsen Nedrivning har vi specialiseret os i nedrivning af bygninger, herunder nedrivning af erhvervsejendomme.

Vi varetager nedrivningsopgaver for både private, erhverv og offentlige myndigheder i Smørum, Ballerup og resten af Storkøbenhavn. Vi varetager også gerne den efterfølgende bortkørsel af jord og nedrivningsaffald.​

Nedrivning af bygninger fuldstændigt, delvist eller indvendigt

Nedrivning af huse kan være en stor og uoverskuelig opgave. Bygningen skal først klargøres, hvorefter selve nedrivningsarbejdet skal planlægges og udføres. Herefter skal man finde ud af, hvordan man bortskaffer de forskellige byggematerialer og sikrer en korrekt sortering. ​

Vi tilbyder flere forskellige løsninger såsom:

  • Nedrivning af væg
  • Indvendig nedrivning
  • Delvis nedrivning af hus
  • Fuldstændig nedrivning af bygninger
  • Nedrivning af erhvervsejendomme
  • Nedbrydning, sortering og bortskaffelse.

Rådgivning om jordprøver samt bortkørsel af jord og nedrivningsaffald

Vi værner om miljøet, og vi tilbyder alle former for bortskaffelse af jord og forurenede byggematerialer. Derudover tilbyder vi både miljø- og asbestsanering. Samtidig tilbyder vi at tage jordprøver i forbindelse med bortkørsel af jord.

Vi står naturligvis til rådighed med rådgivning om at bortskaffe jord fra områdeklassificerede byzoner, forurenede arealer og andre områder. Dermed kan du være sikker på, at både affaldet og jorden bliver bortskaffet på korrekt vis.

Hvad koster nedrivning af hus?

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på nedrivning af hus, erhvervsejendom eller enhver anden bygning. Vi laver altid et skræddersyet tilbud til hver eneste nedrivningsopgave, da hver opgave er forskellig. Det kan for eksempel være hele eller dele af bygningen. Samtidig kan der være forurenede materialer.

​Få et tilbud på nedrivning af erhvervsejendomme og huse

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om nedrivning af huse og erhvervsejendomme. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og de forskellige muligheder. Herefter kan vi udarbejde et tilbud på nedrivningen, bortskaffelse og eventuelle jordprøver. Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende.

100% gratis tilbud

Kontakt os i dag, for at indhente dit helt gratis og uforpligtende tilbud på jordprøver og nedrivning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår det

Det skal være nemt og overskueligt at lave en aftale med os. Derfor går vi meget op i at forklare processen - fra start til slut.

Adresse

Gunner Larsen

Edelgavevej 5

2765 Smørum

CVR: 49384513

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 10 95 52

✉ E-mail: joakim@gunnerlarsen.dk

Find vej