Nedrivning af bærende væg og andre vægge

Har du et renoveringsprojekt i din bolig, der involverer nedrivning af bærende væg, så kan vi hos Gunner Larsen Nedrivning være behjælpelige med nedrivningsarbejdet. Vi tilbyder alle former for nedrivning af væg, og vi står derfor klar til at hjælpe dig, uanset om der er tale om nedrivning af stabiliserende væg eller nedrivning af ikke bærende væg.

Vi udfører indvendig nedrivning for både private boligejere og forskellige former for erhverv i blandt andet Smørum, Ballerup og resten af Storkøbenhavn.

Når der er tale om nedrivning af væg, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført med den største omhu. Når du vælger at lade os stå for opgaven, kan du være helt sikker på, at du får et sikkert, holdbart og veludført resultat.

Nedrivning af væg der giver plads til dine drømme

Ved at fjerne en eller flere vægge i din bolig, så kan du få en hel ny indretning i dit hjem, og det giver plads til det, du altid har drømt om. Det kan være svært at finde lige netop det hus, der møder alle ens krav til både udseende, plantegning og stand, og man kan også opleve, at det der engang var drømmen rent indretningsmæssigt ikke længere lever op til de moderne tendenser og standarder.

Det kan for eksempel være, at du i dag drømmer om at få et stort og åbent køkkenalrum eller en åben stue, men at der er vægge i vejen, der bremser for drømmen. I så fald kan vi hjælpe dig, uanset om der er tale om nedrivning af væg i lejlighed eller hus.

Vi kan både tilbyde nedrivning af:

  • ​Døre
  • ​Vinduer
  • ​Gulve
  • ​Vægge

Vi sørger altid for at rydde pænt op efter os selv, når vi er færdige, så du hurtigt kan komme videre med projektet, og vi sørger altid for, at vores nedrivningsarbejde lever op til de gældende krav på området. Det er især vigtigt ved nedrivning af bærende væg, så bygningen ikke mangler stabilitet.

Kontakt os for en pris på nedrivning af bærende væg

Kontakt os på telefon 40 10 95 52 eller e-mail joakim@gunnerlarsen.dk for at indhente priser eller høre mere om vores nedrivningsarbejde.

100% gratis tilbud

Kontakt os i dag, for at indhente dit helt gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af vægge.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår det

Det skal være nemt og overskueligt at lave en aftale med os. Derfor går vi meget op i at forklare processen - fra start til slut.

Adresse

Gunner Larsen

Edelgavevej 5

2765 Smørum

CVR: 49384513

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 10 95 52

✉ E-mail: joakim@gunnerlarsen.dk

Find vej