Om Gunner Larsen NEDRIVNING

Gunner Larsen Nedrivning udspringer af Gunner Larsen & Søn. Vi har taget skridtet videre fra udlejning af containere og transport af diverse materialer, og i dag kan vi bistå private såvel som erhverv med alle typer for nedrivningsarbejde. Har du en gammel bygning, du skal have fjernet for at gøre plads til en ny? Skal du have væltet en væg, eller har du brug for miljøsanering forbindelse med renovering? Så kan vi hjælpe med din opgave.

Gunner Larsen Nedrivning er et professionelt og erfarent entreprenørfirma, der har stor erfaring med alt indenfor nedbrydning og sanering. Vi har rødder tilbage til 1958, hvor Gunner Larsen og Søn blev grundlagt. I dag har vi et dygtigt og kompetent team af medarbejdere, og fælles for dem alle er deres faglige stolthed og store viden inden for branchen. Hvad end du skal have lavet, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Lige fra de første indledende samtaler til når vi kører det sidste læs materialer væk fra din grund, sørger vi for, at du er med inde over. Vi tror nemlig på, at du kun kan få det bedste resultat gennem god dialog gennem hele processen.

Din opgave er i trygge hænder

Vores fokus ligger på god service og selvfølgelig på at levere et tilfredsstillende resultat. Ydermere sørger vi altid for at anvende miljørigtige løsninger, hvor det er muligt. I forbindelse med sanering sørger vi derfor altid for, at de forurenede materialer bliver sendt de rigtige steder hen. Når vi river bygninger ned, sorterer vi ligeledes altid alle materialer, da det meste af det oftest kan bruges i nyt byggeri. Går du med tanker om et byggeprojekt, og har du et hus, du skal have revet ned? Så kan du trygt lægge opgaven i vores hænder. Vi leverer altid et sikkert og veludført stykke arbejde.

100% gratis tilbud

Kontakt os i dag, for at indhente dit helt gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår det

Det skal være nemt og overskueligt at lave en aftale med os. Derfor går vi meget op i at forklare processen - fra start til slut.

Adresse

Gunner Larsen

Edelgavevej 5

2765 Smørum

CVR: 49384513

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 10 95 52

✉ E-mail: joakim@gunnerlarsen.dk

Find vej