Miljøsanering – PCB-sanering, asbestsanering og anden sanering

Vi sanerer og nedriver alle slags huse og ejendomme

Skal du have udført miljøsanering såsom PCB-sanering, asbestsanering eller anden sanering? Så lad os stå for saneringen, og vi tilbyder naturligvis en god pris.

Hos Gunner Larsen Nedrivnin har vi specialiseret os i at sanere og nedrive huse og andre ejendomme. Vi har mange års erfaring inden for området. Vi hjælper private, erhverv og offentlige myndigheder i Smørum, Ballerup og resten af Storkøbenhavn.​

Vigtigt at tage højde for miljøsanering i ældre byggerier

Miljøsaneringen udgør en vigtig del af nedrivningsarbejdet og handler om at fjerne alle de giftige stoffer, der kan være i byggeriet. Det er især vigtigt at tage højde for saneringsarbejde i ældre byggerier. Det er ikke altid nødvendigt, men er et lovkrav, hvis værdierne for giftstoffer er overskredet.

Miljøsanering kan blandt andet bestå af:

  • Tjek for PCB og PAH
  • ​Nedslibning af maling
  • ​Nedtagning af tage med asbest
  • ​Fjernelse af gamle fuger i vinduer
  • ​Anden PCB-sanering og asbestsanering.​

Sanering udføres sikkert og forsvarligt med det bedste udstyr

Vi starter enhver sanering med at danne os et overblik, hvor vi vurderer, hvilken tilgang der er den rette. Vi anvender det bedste udstyr for at sikre, at alle forurenende materialer og giftstoffer bliver fjernet på forsvarlig og sikker vis.

Når vi har udført saneringsarbejdet, sørger vi for at skille os af med materialerne på den rette måde. Vi kører altid materialerne til en affaldsstation med det samme. Det sikrer, at materialerne ikke kan nå at forurene miljøet og grundvandet.​

Kontakt os for at høre mere om asbestsanering og PCB-sanering

Vi tilbyder PCB-sanering og asbestsanering, der overholder alle gældende regler og krav. Du kan forvente konkurrencedygtige priser på sanering, og vi står klar til at hjælpe dig med at komme sikkert videre.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 10 95 52 eller e-mail joakim@gunnerlarsen.dk med henblik på at indhente et gratis og uforpligtende tilbud på miljøsanering.

100% gratis tilbud

Kontakt os i dag, for at indhente dit helt gratis og uforpligtende tilbud på miljøsanering.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår det

Det skal være nemt og overskueligt at lave en aftale med os. Derfor går vi meget op i at forklare processen - fra start til slut.

Adresse

Gunner Larsen

Edelgavevej 5

2765 Smørum

CVR: 49384513

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 10 95 52

✉ E-mail: joakim@gunnerlarsen.dk

Find vej