Nedbrydning af huse og bygninger

Hos Gunner Larsen Nedrivning har vi specialiseret os i nedbrydning af alle former for byggerier. Hvad end der er tale om et gammelt skur, et helt hus eller en udestue, så kan vi hjælpe dig med din opgave.

Nedbrydning er en stor opgave. Der ligger meget arbejde forud for selve nedbrydningen. Efterfølgende er det også vigtigt, at der bliver taget ordentligt hånd om alle materialerne. Med Gunner Larsen Nedbrydning som din samarbejdspartner i forbindelse med din nedbrydningsopgave er du sikker på, at opgaven bliver udført sikkert og korrekt.

Vi har faglig stolthed

Vi har mange års erfaring med nedbrydning af huse og bygninger for private såvel som erhverv. Vores hold består af dygtige og erfarne medarbejdere. Deres faglige stolthed gør, at de altid leverer et tilfredsstillende resultat.

Vi kommer hele vejen rundt

​Der kan være mange grunde til, at du har behov for nedbrydning. Måske er du blevet træt af den gamle garage eller det gamle skur, eller også har du fundet drømmegrunden, men huset derpå har set bedre dage. Uanset hvad der er tilfældet, så kan vi hjælpe dig hurtigt videre. Når vi udfører nedbrydning af bygninger, sørger vi altid for at komme godt rundt om hele projektet. Først og fremmest sørger vi for at indhente tilladelser, hvis det er nødvendigt. Er der behov for miljøsanering, kan vi også bistå med dette.​​

Når vi skal udføre nedbrydningen, har vores dygtige team adgang til nogle af de bedste maskiner og det nyeste udstyr. Ved projektets afslutning sørger vi naturligvis for at rydde op efter os. Så er du klar til at bruge den tomme grund til lige præcist det, du ønsker. Ikke en opgave er for lille, og ikke en opgave er for stor, når det kommer til nedbrydning. Hos Gunner Larsen Nedbrydning løser vi alle opgaver med stor professionalisme. Vores dygtige hold sørger naturligvis også for en gennemsigtig dialog gennem hele processen. Så er du sikker på altid at vide, hvad der skal ske.​

Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud

Går du med boligdrømme, men er huset ikke helt, som du drømte om? Eller har du nogle gamle bygninger, du simpelthen ikke bruger mere? Så tag kontakt til Gunner Larsen Nedbrydning allerede i dag. Vi sørger for al nedrivning, så du får fornyet plads til dit næste byggeprojekt. Har du brug for rådgivning og vejledning, sidder vi altid klar til at svare på din e-mail eller telefonopkald. Vi kommer også gerne forbi dig til en uforpligtende snak og et kig på det, der skal rives ned.​

100% gratis tilbud

Kontakt os i dag, for at indhente dit helt gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår det

Det skal være nemt og overskueligt at lave en aftale med os. Derfor går vi meget op i at forklare processen - fra start til slut.

Vil du ringes op?

Hvis du ønsker vi ringer dig op, og hjælper dig frem til den bedste løsning, der passer dine behov, så udfyld formularen, og vi vender retur snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Gunner Larsen

Edelgavevej 5

2765 Smørum

CVR: 26871077

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 10 95 52

✉ E-mail: joakim@gunnerlarsen.dk

Find vej