Sanering: Miljøsanering og asbestsanering tilbydes

Har du en bygning, der skal renoveres, eller står du over for en totalnedrivning af et hus? Så kan du få brug for miljøsanering, og det kan vi hos Gunner Larsen Nedrivning hjælpe dig med. Vi har mange års erfaring med både nedrivning og nedbrydning såvel og den tilhørende sanering i form af både asbestsanering og miljøsanering, og vi står klar til at hjælpe dig til en skarp pris.

Vi tilbyder sanering for både private og erhverv i Ballerup, Smørum og andre omkringliggende områder samt i hele det øvrige Storkøbenhavn.

Miljøsanering er et lovkrav

Miljøsanering udgør en vigtig del af nedrivningsarbejdet, og det er faktisk et lovkrav. Det er dog ikke nødvendigt i alle tilfælde, men er værdierne for giftstoffer overskredet, skal det gøres.

Sanering handler om at fjerne alle de giftige stoffer, der kan være i byggeriet, og arbejdet kan blandt andet bestå af:

  • ​Nedslibning af maling
  • ​Fjernelse af gamle fuger i vinduer
  • ​Fjernelse af tage med asbest
  • ​Tjek for PCB og PAH

Det er især særligt vigtigt at tage højde for asbestsanering i ældre byggerier. Vi sørger for at fjerne de farlige stoffer fra byggepladsen, inden byggeriet kan fortsætte.

Sådan foregår vores sanering

Vi starter med at danne os et overblik for at vurdere, hvilken tilgang der vil være den rette for lige netop din bygning. 

Vi anvender det bedste udstyr for at sikre, at alle forurenende materialer og giftstoffer bliver fjernet på forsvarlig og sikker vis.

Når vi har udført saneringsarbejdet, sørger vi for at skille os af med materialerne på en sikker måde. 

Efterlades materialerne, kan det forurene både miljø og grundvand, og derfor kører vi altid materialerne på en affaldsstation umiddelbart efter, at vi er færdige.

Har du brug for asbestsanering eller PCB-sanering?

Vi tilbyder både PCB-sanering og asbestsanering, der overholder alle gældende regler og krav, til konkurrencedygtige priser, og vi står klar til at hjælpe dig med at komme sikkert videre med dit byggeri.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 10 95 52 eller e-mail joakim@gunnerlarsen.dk med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud på miljøsanering.

100% gratis tilbud

Kontakt os i dag, for at indhente dit helt gratis og uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sådan foregår det

Det skal være nemt og overskueligt at lave en aftale med os. Derfor går vi meget op i at forklare processen - fra start til slut.

Vil du ringes op?

Hvis du ønsker vi ringer dig op, og hjælper dig frem til den bedste løsning, der passer dine behov, så udfyld formularen, og vi vender retur snarest muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Gunner Larsen

Edelgavevej 5

2765 Smørum

CVR: 26871077

Kontakt os

☎ Tlf.: 40 10 95 52

✉ E-mail: joakim@gunnerlarsen.dk

Find vej